felicitare an nou

încrederea, bunăstarea, speranța și iubirea pentru aproapele nostru. SĂRBĂTORI LUMINATE! În numele Consiliului General al Federației Sindicale.

A treia zi de mărțițor a fost pentru universitarii de la USEM un fericit prilej de a felicita călduros, cu prilejul zilei de naștere Rectorul Iurie ...

15 авг. 2011 г. ... și de urmaș, de la 30 de ani la 35 ani, crescînd în fiecare an, cu începere de la 1 iulie 2011 cu 6 luni pînă în anul 2020.

15 июн. 2011 г. ... prezenta scrisoare de felicitare pentru performanţa copilului ... În numele colectivului de profesori ai Colegiului Naţional Emil Racoviţă ...

Page 1. O Talente de Năzdrăvani www.talentedenazdrăvani.ro.

MESAJ DE FELICITARE. Cu prilejul aniversării a 10 Ani de activitate a Organizației de Creditare Nebancară. "MoldCredit" SRL(23 August), ...

Page 1. MESAJ DE FELICITARE. PENTRU ADMINISTRATORUL Vasile GRAMA. COLECTIVUL О.S. ,,DBGA,,

www.talentedenazdravani.ro www.talentedenazdravani.ro. --.. $25 z. Page 2. (S. (4 www.talentedenazdravani.ro. Page 3. www.talentedenazdravani.ro.

Să ne păstrăm optimismul și determinarea, să fim mereu tineri în gândire și să ne simțim mândri de locul pe care îl avem în societate.

Mesaj de felicitare cu ocazia hramului localităților. Mun. Hîncești, Bobeica (s. ... Să aveți parte de o sărbătoare frumoasă în sînul familiei. Cu respect,.

Ø total: 6.8 cm. Ø cercului interior: 3 cm. Aplatizeaza formele pentru briose si îndoaie-le pe mijloc. Felicitare cu bradut de Craciun.

Limba este elementul definitoriu al fiecărui popor, al originii şi identităţii naţionale. Ea ne exprimă cultura, valorile și tezaurul tradiţional ...

Mesaj de felicitare cu prilejul. Zilei Lucrătorului din domeniul Culturii. În a treia duminică a lunii mai este marcată Ziua profesională.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru o experiență mai bună.