teste competente digitale

Informatică, tehnologia informației și a comunicaților. Teste inițiale pentru clasele VI-XII. Design copertă: prof. PĂDURARIU EMANUELA TATIANA, Colegiul ...

în vederea susținerii probei de competențe digitale din cadrul Examenului de Baca- ... Modele de subiecte rezolvate pentru proba de competențe digitale.

COMPETENȚE DIGITALE de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere. Tipul cursului: curs de inițiere.

Linia de titlu conține titlul aplicației sau documentului din fereastră. Pentru fereastra activă linia de titlu este afișată într-o altă culoare decât ...

Cu cifrele 1, 2, 3 şi 4 se formează toate numere naturale pare distincte, ... Următoarele trei litere care pot înlocui zonele punctate, în ordinea apariţiei ...

6. Lecția 1. Recapitularea și evaluarea cunoștințelor din clasa a VII-a . ... Manualul de Informatică și TIC – clasa a VIII-a cuprinde patru unități de ...

Editura INTUITEXT. București, b-dul Dimitrie. Pompeiu nr. 10A,. Clădirea Conect 1, etaj 1, zona A, biroul nr. 2, sector 2. Departamentul vânzări:.

Editoare utilizate pentru editarea unui document Html. Pentru editarea unui document Html ... ○https://tutorialehtml.com/ ( curs HTML pentru începători);.

In această privinţă, vezi Eugen Cizek, Epoca lui Traian. ... Seneca se străduieşte să consoleze pe matroana romană Marcia, ... O ploaie de răni va lovi.

Competenţe digITale pentru locuri de muncă. Page 2. 2. Competențe digITale pentru locuri de muncă ... se confrunte cu provocări enorme în materie de.

pentru zone mai mari. Ca si la id necesita existenta comezilor CSS in zona HEAD sau intr-un fisier extern. Exemplu: folosirea elementului class. .

La un magazin, 2 stilouri si 3 pixuri costă împreuna 41 lei; 4 stilouri și 5 pixuri costă 75 lei. Cât costă un stilou? Dar un pix?

Aplicații Excel date la examenul de Competente Digitale din anul 2012. 1. Realizați următorul tabel în foaia de calcul 1 (sheet 1) dintr-un nou document ...

Manualul de Informatică și TIC – clasa a VII-a cuprinde patru unități de învățare care respectă ... 6. PivotAnimator și Toontastic sunt aplicații gratuite.

Image Editing : GIMP 2.8 / Manea George Cristian. -. Bucureşti: Euroaptitudini, 2013. ISBN 978-973-1719-21-4. 004.42 GIMP. Copyright © 2013 Casa de Editură ...

Toate subiectele sunt obligatorii. •. Punctajul maxim cumulat pentru fişele A şi B este de 100 de puncte. Nu se acordă puncte din oficiu.

Precizați un protocol de comunicații care apare în adresa URL http://www.edu.ro și scrieți o caracteristică a acestuia. (5p). SUBIECTUL al III - lea.

Algoritmul lui Kruskal. Este un algoritm care returneaza un arbore de acoperire minim pentru un graf ponderat (graf in care fiecare arc are asociat un cost).

Toate subiectele sunt obligatorii. •. Punctajul maxim cumulat pentru fişele A şi B este de 100 de puncte. Nu se acordă puncte din oficiu.

câmp (3) (Field) permite selectarea câmpurilor din tabelele sau interogările sursă;. - tabel sau interogare sursă (4) (Table) de unde pot fi.

BAIA MARE. O şcoală europeană care promovează educaţia bazată pe valori şi performanţă www.georgebaritiu.ro. Colegiul-Tehnic-George-Baritiu-Baia-Mare.

CUPRINS. 3.BAZELE UTILIZĂRII PROCESOARELOR DE TEXTE; WORD DIN MICROSOFT ... Microsoft Office Word 2007 (procesor de texte) – oferă posibilitatea de a crea, ...

Toate subiectele sunt obligatorii. •. Punctajul maxim cumulat pentru fişele A şi B este de 100 de puncte. Nu se acordă puncte din oficiu.

Micul Prinț nu este Prinț și vulpea nu este vulpe...:)) ... vor cuprinde un frământ şi o nelinişte : voi descoperi cât preţuieşte fericirea !

Examenul de bacalaureat 2012. Proba D. Proba de evaluare a competenţelor digitale. Varianta 10. Toate filierele, profilurile şi specializările/ calificările.

http://eskills-monitor2013.eu/fileadmin/monitor2013/ ... 20 DE COMPETENȚE DIGITALE PENTRU ORICE PROFESOR din SECOLUL XXI.

17 июн. 2013 г. ... Examenul de bacalaureat naţional 2013. Proba D. Evaluarea competenţelor digitale. Barem de evaluare şi de notare. Varianta 13.

Organizaţi, utilizând tabele HTML, orarul clasei voastre. Personalizaţi pagina, în ... Exemplu de orar (parţial). ORAR.

c. ro d. www. SUBIECTUL al IV - lea. (70 de puncte). 1. Deschideţi fişierul comp_w. a. Precizaţi, pe foaia de examen, dacă paginile documentului au sau nu ...

criteriu de interogare. Crearea unei interogari in Design view. Se executa clic pe butonul Queries (interogari) din bara Objects (Obiecte), apoi dublu clic ...

Matrice, adunarea matricilor, înmulţirea matricilor, determinant, matrice inversabilă ... elementară operaţia de înmulţire a două matrici se realizează prin.

Dezbatere, Joc de rol, Lucru în echipă, Portofoliu, Proiect ... programe electronice (aplicații de prezentare) instalate pe echipamente digitale.

Lansaţi în execuţie editorul de texte Notepad şi definiţi structura unui document HTML căruia îi veţi da titlul “Pagina mea”.

21 апр. 2018 г. ... Centenarul Marii Uniri. Folosiți datele istorice din fișierul Etapele Marii Uniri.docx și imaginile din directorul. OJTI_2018_TIC10_resurse.

WordArt, având conținutul Muzica 2018, dispus pe o cale circulară. 10. Efectuați setarile necesare pentru a tipări doar primul și al treilea diapozitiv ...

2 la OMEN 4932/29.08.2013 pentru modificarea ordinului ministrului educaţiei, ... evaluare a competenţelor digitale, din cadrul examenului de bacalaureat ...

21 июл. 2019 г. ... numele Anotimpurile#$tml ... Folosind un motor de căutare1 căuta i imagini pentru fiecare anotimp1 salva i2le în.

Etapele realizării unui proiect în echipă. Proiectul este rezultatul mai multor activităţi care se desfăşoară pe o perioadă mai mare de.

Operatorul de căutare + va ordona rezultatele căutării după numărul apariţiilor ... deschidem motorul de căutare google şi dăm click pe link-ul Imagini.

33. Se cere să se afişeze toate numerele de 3 cifre având cifrele în ordine crescătoare şi suma lor este egală cu 18. Exemplu. Un astfel de număr este 369.

transmise, asociate acestei variante de subiecte, au titlul Proba de evaluare a competenŃelor digitale – document de lucru. b. Rezolvarea corectă a cerinŃei.

Competenţe. Competenţe generale. • identificarea datelor care intervin într-o problemă şi a relaţiilor dintre acestea.

Durata de viata precizeaza timpul in care variabila respectiva are alocat spatiu in memoria ... declaratia definitie a lor se face in interiorul unui bloc, ...

Inmulţirea permutărilor. Reamintim că o permutare poate fi scrisă pe două linii, de exemplu permutarea p=250143 poate fi scrisă astfel:.

5 дней назад ... Kindle File Format Competente Digitale Evaluare Nationala Materiale T I C ... Internet literacy handbook, intended for parents, teachers and ...

Max(N1,N2…) Maximul argumentelor Max(8,3)=8. Min(N1,N2…) Minimul argumentelor Min(2,9)=2. Sum(N1,N2…) Suma argumentelor. Sum(3,5,1)=9. Product(N1,N2…).

cererea de muncitori cu competenţe digitale relevante creşte ... scalabile cum ar fi pachete software, modele de proces şi.

Manualul „Competențe digitale pentru tabletă” este deosebit de util atât profesorilor și ... a avea primul rând colorat uniform,.

posibile ce pot explica nivelul scăzut de competențe digitale în rândul populației ... Rezolvarea problemelor (Problem solving) (Comisia Europeană, 2013).

Orice obiect desenat se selectează cu clic pe el. 台へへ{}. Exemple: ... Când se creează desene putem lucra cu pânza de desen afişată sau nu.

În ciuda nivelurilor înalte ale şomajului, deficitul de competențe digitale continuă să crească în toate sectoarele. Lipsa de coordonare dintre competențele ...

Subiecte Excel Competente Digitale. Subiectul Nr. 1. Subiectul Nr. 2. Subiectul Nr. 3. Page 2. Subiectul Nr. 4. Subiectul Nr. 5. Subiectul Nr. 6. Page 3 ...

Denumire curs postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă: COMPETENȚE DIGITALE ÎN UTILIZAREA PLATFORMELOR DE TIP E-LEARNING.

Aplicaţia 1. Realizaţi 3 pagini html care să conţină fiecare câte 2 strofe din poezia “Balada unui greier mic” de George Topârceanu şi câte o imagine ...

(„Competențe digitale: dimensiunea internațională şi ... Figura 4: Cerere proiectată pentru persoanele cu talent analitic până în 2018.

învăţămîntul primar, gimnazial şi liceal s-a efectuat pornind atît de la experienţa ... La nivelul învăţămîntului secundar, ciclul gimnazial, ...

Limbajul C++. Algoritmi fundamentali utilizaţi în soluţie: ✓ prelucrarea cifrelor unui număr. ✓ calculul unei sume. ✓ prelucrarea şirurilor de valori.

Ciclul primar Ciclul gimnazial Ciclul liceal. • Comunicarea prin telefonia digitală, reţelele de socializare şi de mesagerie instantă. • Crearea şi.

învăţămîntul primar, gimnazial şi liceal s-a efectuat pornind atît de la experienţa ... La nivelul învăţămîntului secundar, ciclul gimnazial, ...

În secolul XXI cadrele didactice trebuie să posede competenţe digitale pentru a face față provocărilor erei informaționale. ... În același timp domeniul TIC.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru o experiență mai bună.